X.X.

Моля не пишете името ми, но искам да споделя с всички моята радост и огромна благодарност.

Преди повече от 11 години с мъжа ми направихме голяма сватба. Родиха ни се 2 дечица на 9 и 3 годинки. Винаги сме живели в сговор и разбирателство, лоши думи и кавги никога не е имало по между ни. С помощта на родителите и на двама ни и заеми от банки започнахме малък бизнес. Отначало беше трудно, но въпреки кризата напреднахме, имаме няколко работника и макар и трудно изкарваме достатъчно, за да живеем добре. Никога не съм помисляла, че нещо може да попречи на семейното ми щастие. Никога не съм вярвала в магии, талисмани и други такива, но в началото на тази година имах големи дертове вкъщи.

Преди самия празник Нова година мъжа ми дойде и каза, че вече обича друга и повече не може да живее с мен и не ме мрази, но другата е в сърцето му. Събра в два куфара дрехите си и замина. Дори не се обади да честити Новата година на мен и нашите две деца. Много плаках и се чудих какво става. Към края на януари мъжа ми подаде молба за развод и ако не бяха децата може би щях да се самоубия. В отчаянието си се сетих за съседка, която се беше похвалила, че миналата година дъщеря и взела някакви талисмани и благодарение на тях е приета да следва при страшно много кандидати за специалността. Отидох при нея и плачейки попитах какво би ме посъветвала да направя и тя ми даде линк за този сайт и телефон на който да се обадя.

Изпълнена с отчаяние, недоверие и страх набрах номера. Топъл и разбиращ мъката ми глас обясни, че имам направена магия за раздяла и е направена от жена, която не обича мъжа ми, а иска парите, които изкарваме. Каза също така, че тази магия безпроблемно ще се махне с няколко капки от отвара за разваляне на магии, а с помощта на някои талисмани мъжа ми ще се върне и ще се възстанови семейството ми. Честно казано не повярвах, всичко изглеждаше толкова отчайващо невъзможно, но все пак реших да опитам, хванах се като удавник за сламка в искрицата надежда. Поръчах и получих поръчката. Капките миришеха на билки и още първото намазване на лицето ми ми даде някаква особена сила. Мина повече от месец, но резултат все още нямаше, обадих се отново и жената ми каза, че трябва да мине още малко време, защото едва започвах процедурите с талисманите. Ако знаете колко ми се искаше бързо да се решат всичките ми проблеми, но трябваше да чакам, а това не ми харесваше, защото всеки изминал ден си отиваше без да донесе така желаното от мен събиране на семейството ми. Тогава написах едно гневно писмо до Г-жа Казасова в което я обвиних, че ми дава напразни надежди и това което правя няма да помогне. Отговорът беше само няколко думи: „В никакъв случай не спирайте започнатото, не търсете помощ от други и почакайте до Великден!“. Много плаках, бях разочарована, чувствах се излъгана, но все пак послушах съвета. Двайсетината дни до този светъл празник ми се струваха като вечност…

В съботата преди Великден мъжът ми се върна, поднесе ми букет цветя за който с панделка бяха вързани ключовете на нова кола подарък за мен и извинение за причинените сълзи и мъка. Когато го попитах „Защо избяга? Защо ни изостави?“ той ми отвърна „Повярвай не зная какво ми стана! Аз тази жена почти не я познавам! Като, че ли не бях аз, като че ли не бях на себе си! Като, че ли нещо на сила ме държеше като вързан за тази жена… Сега се чувствам като след дълго боледуване, леко зашеметен, но щастлив, че съм си отново в къщи с вас!“

За мен на Великден тази година бе двоен празник, защото освен Христовото възкресение, възкръсна и любовта и щастието в моето семейство. По-късно когато разказах на мъжа си за отварата и талисманите, той почна да чете много по този въпрос в този сайт и също си избра  талисмани.

Много пъти вече се извинявам на Г-жа Казасова, за обидата, която нанесох в миг на отчаяние и макар отдавна да ми каза, че ми прощава, сега отново моля за извинение. Благодаря Ви за върнатите мечти, любов, щастие, благодаря, че Вие ми показахте, че в наше време все още има истински чудеса! Бъдете здрава и помагайте на изпадналите в беда!

»