Продукти

ГривниДругиИкониКамъниКнигиКукерски маскиТалисманиЯйца

За още по-голям успех се налага промяна в изработването и персонализирането на талисманите.Поради напредналата ми възраст, сложността и дългото време необходими  за изработката на талисманите вече ще се правят само по поръчка. Всеки сборен талисман ще бъде направен за определен човек, като персонализирането ще се прави още по време на поставянето и наричането на билките в него. В зависимост от сложността на определени случаи, за успешното им разрешаване по някога ще бъдат възможни и дори желателни лични срещи, като по този начин ще се прави повторно наричане и безплатно енергийно зареждане не само на талисмана, а и на човека. Пускането на действието на талисманите ще бъде както и до сега – след тяхното плащане, остава безплатен отговорът на един конкретен въпрос. Личните срещи ще се провеждат след предварителна уговорка в удобно и за двете страни време и място.

Корени, листа, цвят за талисман също могат да бъдат допълнително подсилени, при лично присъствие на човека. Време за изработване и изпращане от 3 до 10 дни, в зависимост от сложността на талисмана може и до 1 месец.

Отварите които се правят веднъж в годината през лятото, специфичните магии, за които се изискват строго определени дни и часове от годината, лунния календар,  дни от седмицата и други подобни ще бъдат изработвани и персонализирани както до сега.

 

Какво трябва да знаете преди да си купите талисман:

 1. Направени са според старите български народни магически вярвания и ритуали. Силата не зависи от количеството на билките, а от начина на изработка на талисмана и съда, в който са поставени. Талисманите са в различни опаковки – торбички, шишенца, гърненца и др. Растенията в стъклен съд по-дълго се запазват и действат по-дълготрайно от тези в платнена торбичка. А поставените в глинен съд имат най-мощно и дълготрайно въздействие.
 2. Всички редки и защитени растителни видове, които се ползват в талисманите при нас се отглеждат в домашни условия с много внимание и обич.
 3. Препоръчително е преди да се вземе какъвто и да е талисман да се ползва отвара за изчистване на нег. влияния и магии. Понеже при наличие на магия или някакво друго негативно влияние талисмана няма да действа. По тази причина, ако до три седмици след купуването му няма осезателен ефект потърсете специалист за премахване на злото което Ви е направено.
 4. Талисманите се ползват точно според упътването към тях. Не трябва да се хвърлят на боклук или сметище, защото следващите няма да действат. Ако мислите, че трябва да смените талисмана, стария се пуска в река или изгаря. В зависимост от енергийното поле и вида на талисмана може да действа непрекъснато (отделните растения и парчета от животни) или с ударна сила, но временно – торбичките от една година – до година и половина; и 3 години – шишенцата. Препоръчително за постоянен силен ефект е да сменяте торбичките на година и половина, шишенцата на 3 години.
 5. Ако талисмана по някакъв начин бъде отворен или счупен, неговото действие спира. Ако се счупи случайно или се разпадне това значи, че талисмана е поел негативно влияние, спрял го е за момента и се е унищожил. Съберете частите му и ги пуснете в река, (в никакъв случай на боклук) и трябва да се потърси незабавно помощ за премахването на влиянието.
 6. Действието на всички талисмани и отвари не може да се определи като магия, защото не нарушава ничия свободна воля, а чрез магическата сила на това, от което са направени премахват съществуващи пречки и дават шанс да се постигне желаното.
 7. От никой талисман не трябва да се иска нещо лошо за друг човек, защото престават да действат.
 8. Талисманите които изработваме имат много силна енергия и не трябва да се носят на голо до тялото, а според инструкциите в чанта, портмоне, нощно шкафче, бюро и т.н.
 9. Талисман не се краде, защото не действа, а в някои случаи дава обратен резултат. Дори да е купен за подарък винаги се заплаща макар и символично от този на когото се подарява, както се „заплаща” сапун, нож и др.
 10. Ако се комбинират с други талисмани, те добиват изключителна мощ, но това трябва да бъде направено от посветените и обучени за това, т.е. от хората които ги продават.
 11. Всички талисмани съдържат подбрани, обаяни всяка една по отделно, подредени по определен ред и заредени според тайните Български магически обреди билки, аромати и др. добавки.