Контакти

Информация за продукти, съвети за решаване на даден проблем, както и безплатен отговор на един конкретен въпрос на тел. +359 879 847 745 – ученичка висш клас по теория и практика на Български магически вярвания и обичаи и РОЗМАРИ КАЗАСОВА тел. +359 878 867 745 – преподавател по Български магически практики, вярвания, обичаи и ритуали.

Моля, четете внимателно описанията и статиите за продуктите, там са дадени нужните описания. Отговори се дават по преценка на ясновидеца от 10.30 до 20.00 часа.

ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОРЪЧКА ОТ НАШИЯ САЙТ, МОЛЯ ВПИСВАЙТЕ ДВЕ ИМЕНА НА ПОЛУЧАТЕЛ, АКТУАЛЕН GSM НОМЕР, УДОБЕН ЗА ВАС АДРЕС НА ОФИС НА „ЕКОНТ“ ИЛИ ДРУГ АДРЕС ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА.

ПОРЪЧКИ С ФАЛШИВ ИМЕЙЛ ИЛИ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР, ЧРЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС НЯМА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ.

Не отговаряме на въпроси свързани със здраве и зачеване на дете, защото това е приоритет на лекарите, както и на въпроси целящи да се навреди на трети лица.

ВНИМАНИЕ !!! ПРИ ПОРЪЧВАНЕ НА ТАЛИСМАН, МАГИЯ, ОТВАРА Е ВАЖНО ПРАТКАТА ДА СЕ ВЗЕМЕ, ТЪЙ КАТО ВЕДНЪЖ ПОРЪЧАНА ТЯ СЕ НАРИЧА И СВЪРЗВА С ЕНЕРГИЙНО ВИ ПОЛЕ. АКТА НА ВРЪЩАНЕТО Е ОТХВЪРЛЯНЕ И БЛОКИРА ПРОЦЕСА, КОЕТО КРИЕ СЕРИОЗЕН РИСК ОТ ОБРАТЕН ЕФЕКТ!!!

За контакти:
E-mail: bgmagic@abv.bg

или използвайте формуляра: